Regulamentul site-ului

Orice vizitator al site-ului ventilatorbaie.ro se presupune ca a citit si a acceptat prezentul regulament in momentul in care a accesat si a continuat navigarea prin paginile puse la dispozitie.

Ne dorim sa ne imbunatatim in mod permanent calitatea serviciilor puse la dispozitie, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, noi apelam la plasarea de cookie-uri, care reprezinta niste fisiere foarte mici de tip text, care colecteaza anumite informatii, in mod anonim, care mai apoi sunt preluate de serverul site-ului nostru. Statisticile si toate informatiile pe care el obtinem in acest mod le folosim strict pentru imbunatarirea experientei de utilizare a vizitatorului si nu vor fi niciodata dezvaluite unor terte parti.

La baza site-ului ventilatorbaie.ro se afla o echipa tanara, care se documenteaza zilnic pentru ca tu sa ai parte de cele mai corecte si bune informatii care vizeaza acest segment de piata, si anume cel al ventilatoarelor de baie. Pentru ca efortul depus de aceasta echipa sa poata fi rasplatit, articolele pot contine link-uri de afiliere, care aduc un anumit procent din costul total al achizitiei in contul ei, fara ca cumparatorul sa fie afectat de acest lucru (acel procent este oferit de magazinele partenere noua).

Multumim pentru intelegere!